VISSZA

SQUARE

Műanyag kertirács

Közkedvelt műanyag kertirács különböző területek elkülönítéséhez! Ideális erkélyre és teraszra, valamint kertbe és medence mellé is.
3 év garancia Olaszországban készült 250 g/m2 Két irányba vágható UV Nagy sűrűségű polietilén

Előnyök

- Nagyon ellenálló és könnyen felszerelhető. - Ollóval könnyedén méretre vágható és az alkalmazási terület méretéhez/alakjához igazítható. - Kisállatok, kisgyermekek esetén meggátolhatja, hogy kisebb tárgyak essenek ki az elkerített területről, vagy akár a bejutó szemét mennyiségét is lecsökkentheti segítségével. - Élelmiszerrel is érintkezhet. - Jól ellenáll a vegyi anyagoknak. - Újrahasznosítható. - Tisztítása egyszerű: szivaccsal, semleges tisztítószerrel. - Kis képzelőerővel dekorációs célokra is alkalmazható.

Jellemzők

- Rögzítése: Bridfix gyorskötözővel ajánlott - Kihelyezési TIPP: kihelyezéséhez támrendszerre van szükség, mivel önálló használata esetén nem elég stabil. - Alkalmazható hőmérsékleti tartomány: -40°C-tól + 80°C-ig - Anyaga:UV álló HDPE, így a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll - Kialakítása: négyzet alakú hálószemek, felül és alul erősített széllel - Súly: 250 g/m2 - Olasz gyártású termék - Garancia: 3 év - Több színben, méretben és szemméretben is elérhető.

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..