Vissza a listához

Kerti barkácskészlet

Amikor egy nagyobb kertészeti munkába kezdünk, elkerülhetetlen, hogy végül szinte a teljes kertünk eszközökkel, farakásokkal, homokkal, akár még levágott ágakkal borított legyen.

A nagy munka és eszközei

Legyen szó akár a legkeményebb vágási, nyírási, építkezési vagy ültetési munkáról, legjobb, ha az eltakarítás megtervezésével nem vár a munka befejeztéig. Ajánlatosabb, ha a nap végén letakarja vagy összeszedi a földön szanaszét heverő dolgokat. Így láthatja és értékelheti a munka haladását továbbá újult erővel láthat munkához a következő napon, és nem egy csatatéren kell folytatnia a munkát.

- amikor a faanyag téli szárazon tartásáról van szó, a Protex Wood ponyvák az ön legjobb barátai.

- a lenyírt fűhöz és levágott ágakhoz használja a Gardenbag-et vagy Standbag-et. A GardenBag ideális rózsa- vagy sövénnyesedékekhez is.

- a leveleket és a gyomokat gyűjtse Jutebag-be vagy Gardensac-ba. Erre a feladatra a Pop-up bag is alkalmas, a beépített  rugalmas merevítők használatával másodpercek alatt eltehető.

 • Kerti barkácskészlet

  Kényelmes kertészkedés

  A hátfájás megelőzése érdekében használjaa Garden-sit ülőkét – a háta bizonyára meghálálja majd.

  Garantáltan mosolyra fakad, ha a gyepszellőztetéshez felveszi a tüskés lélegeztető cipőt. Micsoda fantasztikus mozdulat! Könnyű gyepszellőztető séta fáradság nélkül!

  Végezetül pedig – még az ősz beállta előtt – gondoljon az ereszcsatornának a Leafprotec levélvédővel való felszerelésére. Örökre elfelejtheti az ereszcsatorna dugulásmentesítésének fáradságos munkáját.

  Érzi az illatot? Kedvenc étele készül kétségtelenül hálából azért, mert Ön ilyen szépen rendben tartja a kertet. Úgy tűnik, hogy egy kellemes este vár Önre és szerencsére hátfájása is már a múlté. Megérdemli!