Vissza a listához

Cserepes növények könnyű mozgatása

Az évszakok változásával eljön az ideje a növények átrendezésének. A nehezen elérhető helyek porszívózásához, tisztításához a dísztárgyat és növényeket is meg kell mozdítani.

Tegye könnyebbé életét görgős cserépalátéttel

A tavaszi nagytakarítás, illetve a terasz átrendezése közbeni növényemelgetés megterheli a térdeket. Ilyenkor megfordulhat a fejében, hogy miért is nem gondolt a görgős cserépalátétre.

A görgős cserépalátétek végtelen változatban állnak rendelkezésre. Kör alakú és szögletes kivitellel, lakkozott vagy festett fa illetve fém – például kovácsoltvas vagy alumínium – alapanyaggal minden beltéri stílushoz található harmonizáló modell. Segítségével könnyen mozgathatók a virágcserepek, illetve padlófűtés esetén távol tartják a cserepet a meleg padlótól, ezáltal meggátolják a növények túlmelegedését, és csökkentik a párolgást. 

Egyes görgős cserépalátétek további hasznos tulajdonsággal is rendelkeznek, például fékekkel (ami nagyon hasznos, ha a padló kissé lejt), állítható alapzattal (hogy minden cserépmérethez illeszkedjenek), illetve beépített alátéttel a görgőkön felül.   

  • Cserepes növények könnyű mozgatása

    Görgős cserépalátétek FSC* által tanúsított fából: a környezetbarát választás

    Szeretné beltereit illetve teraszát cserepes növényekkel feldobni? Akkor tegye könnyebbé életét a görgős cserépalátétekkel. Mi több Hölgyeim, még az is előfordulhat, hogy férjuraik gyakrabban akarnak majd porszívózni!

    *FSC: A Forest Stewardship Council (Erdőgazdálkodási Tanács) egy környezetvédelmi címke, amely garantálja, hogy a termékben található fa felelős erdőgazdálkodásból származik.