Vissza a listához

Állatok farsangja a kertben

Az éj leple alatt különös lények gyűlnek össze a kertben. Az elhaladók csodálkozva nézik ezt az állatseregletet, amelyben sündisznók, nyulak, mókusok, pávák és iguánák állnak szorosan egymás mellett.

Nem mindennapi esemény a világ minden tájáról érkezett résztvevőkkel

A ketrecek kinyíltak, az erdő pedig üres – reggelre virradóan mindenki a kertben találkozott. Szobrocskák népesítették be a területet, a növények által kínált háttérfüggöny előtt. Ez az újszerű kertdekorációs módszer Önre bízza az új kis családtagok egyedi történeteinek kitalálását.

PÁVA a virágágyásokban egyensúlyoz, miközben PICOTA a tyúkanyó éppen egy fa törzsén kapaszkodik felfelé. PICOTY, a fiatal kiskakas áttekint az állatsereglet felett, miközben PITCHOON, a kiscsibe a tavacska partjáról figyel. HERON gondoskodik arról, hogy PICPIC, a sün ne kerülhessen túl közel a többiekhez. A szitakötő egy fűszálon egyensúlyozva hallgatja a csevegést. Mindeközben a kőfalon ülő csiga azt figyeli, mikor érkezik meg a fémpáncélba öltözött IGUANA.

Ezeket a kis öntöttvas vagy fém figurákat virágágyásokban, vagy éppenséggel véletlenszerűen, itt-ott elszórtan lehet elhelyezni, és mindenképpen magukra vonják az ember figyelmét.

Reggelente győződjön meg arról, hogy nem változott semmi sem az elrendezésükben, mert ugyebár senki sem tudhatja, mi történik teliholdkor... 

  • Állatok farsangja a kertben