Vissza a listához

Gondozást nem igénylő örökzöld gyepek

Ne nyírjon többé füvet! Elege van a kopott teraszból és a leginkább gazdzsungelnek mondható sárguló gyepből? Akkor tegyen maga körül rendet műfűvel.

Valódibb, mint az élő

Úgy néz ki, mint a fű, az illata is a fűé és érzésre is olyan, mint a fű - de nem az! Nos, tulajdonképpen az, csupáncsak mesterséges. Azonban megtévesztésig eredeti.

Műfüveink leterítésével kölcsönözzön új látványt erkélyének, teraszának  és teremtsen egész évben természetes közeget. Nincsenek többé sáros cipők, csak a zöld környezet az év 365 napján.

És miért is ne használná tetőre vagy beltérben is? Egy keveset látványos szőnyegként is leteríthet vendégei elé; minden bizonnyal mezítláb szeretnének majd járkálni. A kutya is szeretni fogja, csak arra ügyeljen, hogy ne érezze magát túlontúl otthon.

Zöld, puha és megnyugtató - ezekkel a jelzőkkel lehet a természetnek ezt a mesterséges megjelenítését leírni.

Az összes szükséges segédeszköz elérhető a fű lerakásához, alátéttől és csatlakoztatócsíkoktól a ragasztóig és a kapcsokig.

Javasoljuk, hogy nemszőtt filcet – például Geotex Antiherbas típusút – fektessen a Nortene fű alá.

Egész évben zöldellő erkélyt szeretne? Mi sem egyszerűbb. Használja a Greenly fonott rácsát. Szintetikus lombozatának köszönhetően végtelen hosszúságban varázsolhat tűleveleket az erkélykorlátra, és perceken belül zöld színfoltot hozhat életébe.

Hozza vissza a vidámságot otthonába és váljon zölddé, egészen a földig.

  • Gondozást nem igénylő örökzöld gyepek