Vissza a listához

Boltívek és növény futtatok többrétű felhasználása

Színesítse kertét boltívekkel, egyéb növényfuttatókkal

A boltívek nagyszerűen összekapcsolhatják kertünk egy egy részletét, például a teraszt és a kertet, miközben felébresztik Önben a vágyat, hogy átsétáljon alattuk, és gyönyörködjön a rájuk futtatott virágokban.

A boltívek háromdimenzióssá teszik kertjét és ideálisak kúszónövények nevelésére. A futórózsák, a lilaakác, és a csodatölcsér csupán csak néhány ötlet a számtalan variáció közül. Ha szeretne egy pergolát vagy egy lugast, akkor miért nem csinál egy boltívsort több boltív egymástól egyenlő távolságra való elhelyezésével? A boltív minden nap más és más lesz, és az idő előrehaladtával egyre inkább egy átjáróvá válik.

  • Boltívek és növény futtatok többrétű felhasználása

    Boltívek minden ízlésnek megfelelően

    A reneszánsz kor kertjei által ihletett klasszikus fém boltívek, öreg megjelenést sugárzó rozsdás hatású boltívek, a kertbe beolvadó zöld boltívek vagy a határozottan modern megjelenésű szürke cink színű boltívek között biztosan megtalálja a megfelelőt, amely alatt az áthaladás a nap fénypontja lesz.

    A boltívek készletben vásárolhatóak, összeszerelésük tehát egyszerű, és nem igényel külön szerszámokat. A felépítménynek a talajhoz való szilárd rögzítése után már semmi mást nem kell tennie, mint a megfelelő növényt elültetni.