VISSZA

NAUTIC

Dekoratív rács vonal mintázattal

Egyedi megjelenésű kerítést, vagy térelválasztót keres? Van kedve és mersze játszani a színekkel, formákkal is? Az újszerű tervezési koncepció alapján készült Nautic panel véletlenszerűen elhelyezett és lekerekített formái segítségével teheti még különlegesebbé otthonát.
Készült Spanyolországban Fűrészelhető UV Polipropilén

Előnyök

- Újszerű tervezési koncepció alapján készült négyszög alakú panel. - Egyedi megjelenés. - Kültéren és beltéren egyaránt használható. - Kerítésként védelmet biztosít a kíváncsi szemek elől, a naptól, valamint a széltől is véd. - A szabálytalanul elhelyezett, lekerekített vonalak révén eredeti fényhatások hozhatók létre. - Az 1x1 méteres táblák különféle telepítési lehetőségeket kínálnak: a tájolás változtatásával a kerítést saját ízlésünk szerint alakíthatjuk ki. - Telepíthető függőlegesen, egymásra építve, vízszintesen a terasz lezárásához, falra feltéve dekorelemként, vagy akár a kertben egy kis intim zug kialakításához is. - Falra szerelve, a panel kúszónövények támasza is lehet - A befecskendezett polipropilén gyanta miatt kis súlyú, mégis éveken keresztül ellenálló és tartós termék. - Megfelelő eszköz segítségével bármely irányban vágható - A panelekhez tartozó kiegészítők segítségével könnyedén telepíthető. Vessünk egy pillantást azokra a kiegészítőkre, amelyekkel tökéletesen lehet telepíteni: PERFIX (négyszögletes), BASFIX (alap), ALUPOST (oszlop) és H profil.

Jellemzők

- Anyag: UV álló fröccsöntött PP gyanta - Súly: 3,34 kg. - Méret: 1x1 m -Vastagság: 5mm - Szín: fehér/rozsdaszínű/antracit fémes hatással - Mintázat: szabálytalanul elhelyezett, lekerekített vonalakban áttört - TIPP: A panelek enyhén kitágulhatnak, illetve összehúzódhatnak a hőmérséklet változás hatására, a megfelelő távolságok megtartása érdekében ajánlott a videóban látható szerelési utasításokat betartani.

közösségi médiák

Videó

szűrés az alábbiak szerint
Szín

Megnevezés
Tree Ivy leafs Bubbles Leafs

Méret
: 2 x : 0.005 x : 1 m : 1.5 x : 0.01 x : 0.6 m : 1.2 x : 0.015 x : 0.6 m : 1.5 x : 0.6 m : 1 x : 0.005 x : 1 m

Vastagság
10 mm 5 mm 15 mm

Léc keresztmetszet
25 x 25 mm 64 x 64 mm

Súly
3.8 kg 5.1 kg 4.45 kg 4.75 kg 5.2 kg 4.15 kg 3.45 kg 3.15 kg 4.35 kg 6.2 kg 3.69 kg 6.1 kg 3.79 kg

Magasság
1.5 m 2 m 1 m 1.2 m

Hossz
0.6 m 1 m

Anyag
FÉM PP

Paneles telepítése
1x1 egylapos panel Vízszintes függőleges + vízszintes Függőleges

NORTENE
PONTOK

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..