Vissza a listához

 • 28
  Sze.
  Kültéri kiegészítők / szerint : Nortene

  MINŐSÍTETT MINŐSÉG: ELISMERÉS A LEGKIVÁLÓBB MÁRKÁKNAK

  MINŐSÍTETT MINŐSÉG: ELISMERÉS A LEGKIVÁLÓBB MÁRKÁKNAK

  Örömmel és büszkeséggel értesítjük minden kedves Partnerünket, hogy az INTERMAS EASTERN EUROPE, mint a NORTENE kizárólagos magyarországi forgalmazója, idén elnyerte a neves BUSINESS SUPERBRANDS díjat.

   

   

  2021-ben tizennégy éves a Business Superbrands program, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

   

   


  A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

   

  Ezen a megmérettetésen felelt meg cégünk a díj elnyeréséhez támasztott követelményeknek és lettünk 2021-ben Business Superbrand.

   

Archívum