Vissza a listához

 • 29
  Jan.
  KÜLTÉRI KIEGÉSZÍTŐK / szerint : Nortene

  EGY GYERMEKBIZTOS KERT

  EGY GYERMEKBIZTOS KERT

  Tudtad, hogy a leggyakoribb otthoni balesetek a legkisebbeket érintik? Azok a kisgyermekek, akiknek még nincs veszélyérzetük, azok nagy mértékben ki vannak téve bizonyos kockázatoknak. Emiatt rendkívül fontos, hogy mindennapi szokásainkat, otthonainkat, valamint kertjeinket úgy alakítsuk ki, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket.

  Biztosítsa a Magánéletet

  Az optimális magánélet kialakítása nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy otthonunk olyan tér legyen, ahol kényelmesen érezhetjük magunkat, pihenhetünk, és önmagunk lehetünk. Különösen fontos, hogy kültéri területeink megfelelően elszigeteltek legyenek az utcától, és védve legyenek kíváncsi pillantásoktól. A belátáskorlátozók kiváló lehetőséget nyújtanak a fizikai és vizuális határok meghatározására, valamint a nem kívánt látogatók vagy pillantások elkerülésére. A belátáskorlátozók különböző anyagokból készülhetnek (természetes és szintetikus egyaránt), így könnyen megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő megoldást. 

   

  Búcsú az Allergiáktól

  Az otthonok gyakori allergiaforrások lehetnek, különösen, ha kerttel vagy udvarral rendelkezünk. Bizonyos növények (Piros gyűszűvirág, mérgezőek lehetnek a legkisebbek számára, és a kerti rovarok (hangya, pók, darázs, méh) is allergiás reakciót okozhatnak. A műfű vagy szintetikus zöldfal kiváló alternatíva lehet a természetes változatok helyett, mivel ezek nemcsak allergiamentesek, de a gombák, baktériumok és rovarok megjelenését is elkerülhetjük.

   

  Biztonságos Játszótér

  A biztonságos játszótér kialakítása elsődleges fontosságú a legkisebbek védelme érdekében. Legyen szó kertről, teraszról vagy erkélyről, fontos egy olyan terület kialakítása, amely elszigeteli a gyerekeket azoktól az elemektől, amelyek baleseteket okozhatnak. Hagyományos fa kerítések vagy dekoratív panelek segíthetnek biztonságos és esztétikus határok létrehozásában.

  Ezenkívül érdemes figyelmet fordítani arra, hogy az ajánlott rögzítők és tartozékok használatával optimalizáljuk a kerítés telepítésének biztonságát és tartósságát. A lakásban élők és erkéllyel rendelkezők biztos tudják, hogy milyen nehéz néha megakadályozni, hogy tárgyak leessenek a rácsok között. Ez szerencsére egyszerűen, gazdaságosan és hatékonyan megoldhatod négyzet szemformájú hálóink segítségével, létrehozva diszkrét akadályt anélkül, hogy feláldoznád a fényt vagy a levegő áramlását. Valóban csodálatos megoldások, amelyek hozzájárulnak a biztonságos és élvezetes játszóterek kialakításához.

   

  Környezetbarát Világítás Napenergiával

  A napenergiával működő lámpák lehetővé teszik, hogy felelősségteljesen és biztonságosan világítsuk meg kültéri területeinket. Lampionok, lámpások és fénysorok telepítése egyszerű, nem igényel hálózati csatlakozást, így elkerülhetjük a villanyszerelés kockázatát. Ráadásul nagyon egyszerűen telepíthetők, és csak néhány óra napsütésre van szükségük a feltöltődésükhöz. Gazdaságosak, biztonságosak és környezetbarátok - minden szempontból ideális megoldás.

  Csak egy gyors otthoni ellenőrzés és néhány egyszerű megoldások alkalmazása segíthet elkerülni sok kellemetlenséget, miközben biztosítja a család teljes nyugalmát.

   

   

   

Archívum