Vissza a listához

 • 08
  Dekoráció / szerint : Nortene

  Sikeres Szakmai Nap az Új Év Kezdetén

  2024. február 13-án rendeztük meg szakmai napunkat a Nádas Tó Park Hotelben, ahol betekintést nyerhettünk az év legfrissebb termékeibe és innovációiba. A rendezvény kiváló lehetőséget nyújtott az üzleti élet iránt érdeklődőknek és a szakembereknek arra, hogy információkat gyűjtsenek, kapcsolatokat építsenek, valamint új ötleteket és megoldásokat találjanak a munkaerő motiváció kihívásaira.

  Az eseményt a reggeli finom kávézás után Szabó Péter ügyvezető köszöntője követte. Eztán S. Tóth Márta https://www.facebook.com/share/a2hcwztpkgvN1aY4/?mibextid=WC7FNe , tréner és coach egy izgalmas és interaktív tréning keretén belül osztotta meg gondolatait a munkaerő motivációról, a közösség erejéről és a jó vezető jelentőségéről.  A résztvevők saját problémáikra is megoldásokat találhattak, így a tréning személyre szabott és hasznos volt mindenkinek. Elhangzott az a tény is, hogy "a kertészkedés és a kertben töltött idő az egyik legmeditatívabb tevékenység", ami fizikailag, lelkileg és mentálisan is jótékony hatással van ránk.

  Megtisztelt minket részvételével Juditu https://www.facebook.com/share/p/oq1P8DomwikwGns5/?mibextid=WC7FNe is, aki sok ezer követőjének mutatja meg az online térben, hogy egy kis törődéssel és némi kreativitással, hogyan lehet olyan otthont, környezetet, illetve mindennapokat teremteni, amiben jól érezzük magunkat. Számára is kiemelt fontosságú a fenntarthatóság, és célja, hogy a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektessen az újrahasznosításra/újragondolásra, és olyan természetes anyagok használatára, mint a fa, juta, bambusz, kókuszrost, szizál, stb. Ezeket a mini kerteket erre a rendezvényre készítette több Nortene termék felhasználásával.

  Az ebédszünet után délután folytatódott az esemény, ahol lehetőség nyílt megtekinteni a 2024-es Nortene újdonságait. Aznap délután a humort sem hagytuk figyelmen kívül, és egy olyan meglepetés vendégfellépővel zártuk a programot, aki szó szerint mindenkit elbűvölt.

  Az eseménynek nem csupán szakmai, de közösségi jellege is volt, ahol a résztvevők tapasztalatokat cserélhettek, új kapcsolatokat építhettek, és inspirációt meríthettek az új év sikereihez. Az új év kezdetét együtt ünnepeltük, és reméljük, hogy az itt szerzett ismeretek és tapasztalatok hozzájárulnak majd 2024 sikereihez.

  Hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek az izgalmas eseménynek, és várunk mindenkit a következő rendezvényünkön is!

  a Nortene csapata

Archívum