Vissza a listához

 • 04
  Június
  Dekoráció / szerint : Nortene

  Nortene újdonságok a szép és fenntartható kerthez

  Nortene újdonságok a szép és fenntartható kerthez

  Egyre tudatosabb világban, ahol a fenntarthatóság fontossága egyre jobban előtérbe kerül, otthonaink környezettudatos elemekkel való dekorálása prioritássá vált. A Nortene-nél a kültéri terek iránti szenvedély a környezetvédelem iránti elkötelezettséggel párosul. Ezért folyamatosan innoválunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, amelyekkel megálmodhatja álmainak kertjét, a fenntarthatóság feladása nélkül.

  Ebben a cikkben bemutatjuk a 2024-es katalógus néhány újdonságát.

  Hatékony, esztétikus és fenntartható magánélet:

  Azok számára, akik a magánéletet, az esztétikát és a felelősségvállalást keresik, bemutatjuk a Coconatur-t: egyedülálló természetes sövényt a piacon, amely tökéletesen ötvözi az egyedi stílust, a tartósságot és a környezetvédelmi elkötelezettséget.

  MI TESZI A COCONATUR-T OLYAN KÜLÖNLEGESSÉ?

  • Fenntartható anyag: Kókuszrostból készült, kihasználva a kókuszdió héjának hulladékát, amelyet általában kidobnak, így könnyű, légáteresztő és 100%-ban természetes anyagot hozunk létre.
  • Nagyon ellenálló: Feledje el az érzékeny sövényeket, amelyek állandó karbantartást igényelnek. A Coconatur ellenáll a nedvességnek, a napsugárzásnak, a szélnek és a sónak anélkül, hogy elveszítené szépségét vagy alapvető tulajdonságait, minimálisra csökkentve a víz- és energiafogyasztást.
  • Természetes szépség: Természetes esztétikája melegséget és egyedi hangulatot kölcsönöz bármely kültéri térnek, meghitt és élettel teli környezetet teremtve.
  • Elkötelezettség a bolygó iránt: A Coconatur választásával hozzájárul a dekorációs iparág környezeti hatásának csökkentéséhez. Ezenkívül spanyolországi gyártóközpontunkban gyártjuk, előmozdítva a helyi gazdaságot és csökkentve a szállítás szénlábnyomát.

   

  TARTÓS ÉS ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ DEKORÁCIÓ:

  Az otthoni dekoráció világában a tartós és fenntartható elemek keresése vált prioritássá. A Nortene-nél erre a szükségletre válaszolunk dekorációs paneleinkkel , amelyeket a legújabb generációs szintetikus anyagokból, például polietilénből készítünk.

  FEDEZZE FEL DEKORÁCIÓS PANELEINK FŐ ELŐNYEIT:

  • Tartósság és ellenállóság: A Nortene dekorációs panelek tartósságukról ismertek. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, ezek az elemek nem rothadnak és nem deformálódnak az idő múlásával, garantálva a hosszú élettartamot még kedvezőtlen időjárási körülmények között is. Beltéri és kültéri telepítésre egyaránt alkalmasak.
  • Védelem az UV-sugarak ellen: A maximális tartósság biztosítása érdekében ezek a panelek UV-védelemmel rendelkeznek, amely megvédi őket a nap káros hatásaitól. Így megőrzik eredeti színüket és szépségüket évekig, további karbantartás nélkül.
  • Elkötelezettség a környezetvédelem iránt: A fenntarthatóság fontosságának tudatában 100%-ban újrahasznosítható polietilénből készült termékkínálatot fejlesztettünk ki. Ez azt jelenti, hogy ezek az anyagok élettartamuk végén új termékek előállítására használhatók fel, így csökkentve környezeti hatásukat.
  • Kiegészítők a tökéletes telepítéshez: Széles választékú rögzítőelemet kínálunk, amelyeket a dekorációs panelek optimális és tartós telepítésének biztosítására terveztek.

   

  VERTIKÁLIS MŰ A ZÖLDEBB ÉS FELELŐSSÉGTELJESEBB OTTHONÉRT

   

   

   

  A mesterséges függőleges zöldfalak a lakberendezés egyik fő trendjévé váltak, és nem is véletlenül. Bármilyen térnek természetes stílust kölcsönöznek gondozás nélkül.

   

   

   

   

  MIÉRT VÁLASSZON MŰNÖVÉNYEKET?

  • Kevesebb vízfogyasztás: A műnövényekkel ellentétben a természetes növények öntözést igényelnek, ami jelentős vízmegtakarítást eredményez. Ez különösen fontos a vízhiányos területeken vagy a fenntarthatóságra elkötelezett személyek számára.
  • Kevesebb karbantartás: A műnövényeket nem kell metszeni, trágyázni vagy növényvédő szerekkel kezelni, ami csökkenti az ápolásukra fordított időt és erőfeszítést. Ezenkívül elkerülik a vegyszerek használatát, amelyek károsak lehetnek az egészségre és a környezetre.
  • Tartósság: A műnövények sokkal tovább bírják, mint a természetes növények, ami azt jelenti, hogy nem kell olyan gyakran cserélni őket. Ez hozzájárul a természeti erőforrások megőrzéséhez és csökkenti a környezeti hatást.
  • Sokoldalúság: A műnövényeket bárhol elhelyezheti, még olyan helyeken is, ahol a természetes növények nem élnének túl, például kevés fényű területeken vagy száraz környezetben.
  • Változatosság: A piacon széles választékban kaphatók műnövények, így minden stílushoz és ízléshez megtalálhatja a tökéletes megoldást.

   

  ÚJRAHASZNOSÍTÁS: A TARTÓS ÉS FENNTARTHATÓ KERT TITKA

  A Nortene-nél széles választékban talál olyan termékeket, amelyeket újra lehet használni, segítve Önt egy tartós és környezetbarát kültéri tér kialakításában.

  Covertop: Pajzs a kerti bútorai számára

  Feledje el a kellemetlen időjárást. A Nortene kerti bútorhuzatok tökéletes védelmet nyújtanak kerti bútorai számára az eső, a nap, a por és a szennyeződések ellen. Vízhatlan és UV-álló anyagokból készültek, huzataink meghosszabbítják bútorai élettartamát, és szezonról szezonra érintetlenül tartják őket. Ezenkívül diszkrét színük mindenféle térhez illeszkedik, kialakításuk pedig megkönnyíti a fel- és levételt, és a kényelem érdekében mosógépben moshatók.

  Újrahasznosítható termékek: Kerti szövetségesei

  A Nortene-nél tudjuk, hogy kertje igényei az évszakokkal változnak. Ezért kínálunk széles választékát az újrahasznosítható termékeknek, mint például a napellenzők és árnyékolók, a téli takarók, a talajtakarók vagy a fóliák. Több szezonon át is hatékonyan használható termékeink segítenek pénzt megtakarítani.

   

  A NORTENE-NÉL HISZÜNK ABBAN, HOGY A GYÖNYÖRŰ ÉS FELELŐSSÉGTELJES KERT MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ

  Ahogy láthatja, a Nortene-nél hiszünk abban, hogy a gyönyörű és felelősségteljes kert mindenki számára elérhető. Célunk, hogy ne csak termékeket kínáljunk Önnek, hanem teljes körű megoldásokat is, hogy megteremthesse álmai kertjét vagy otthonának belső terét. Ezért a 2024-es katalógusunk tele van újdonságokkal, amelyek tökéletesen ötvözik az esztétikát, a funkcionalitást és a környezetvédelmi elkötelezettséget.

  Ne feledje, hogy kövessen minket a közösségi médiában!

   

Archívum