VISSZA

TURBA

Szárított tőzegtabletta tavaszi magcsíráztatáshoz

A tőzegtabletta használatával egyszerűvé válhat a tavaszi palántanevelés! Játék az egész családnak, mely végén saját nevelésű növényeinkben gyönyörködhetünk!
Készült Franciaországban Lebomló Növényi eredetű

A fenntartható tipp

A természetes talajtakaró kiválóan alkalmas városi termesztésre, mivel természetes környezeti feltételek mellett lebomlik. Ezenkívül, miközben lebomlik, további tápanyagokkal látja el az aljzatot, ideális a termesztéshez.

Előnyök

-Helyezze a tablettákat egy tálba vagy tőzegcserépbe és öntsön bele vizet. A tabletták pár perc alatt megszívják magukat és körülbelül ötszörös magasságúra nőnek, átmérőjük nem változik. -A korongok a víz hatására megduzzadnak, így biztosítva a megfelelő közeget a csírázó magvak számára. -A termék nagy előnye, hogy a már fejlődésnek indult növényeket nem éri "sokk" az átültetés során, mivel közvetlenül a talajba kerülnek. -A víz és a levegő teljesen átjárja. -Környezetbarát, 100 %-ban lebomlik.

Jellemzők

- Anyaga: dehidratált tőzeg, mely ideális növények ültetéséhez vagy átültetéséhez is. - Átmérője: 4 cm - Színe: natúr - Csomagolás: 25 db/csomag

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

160007

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..