VISSZA

CLIMBANET

Műanyag kertirács

Hagyományos műanyag kertirács különböző területek elkülönítéséhez, növényfuttatáshoz! Ideális erkélyre és teraszra, valamint kertbe és medence mellé is.
3 év garancia Készült Spanyolországban 260 g/m2 csipesz UV Nagy sűrűségű polietilén

Előnyök

- Nagyon ellenálló és könnyen felszerelhető. - Ollóval könnyedén méretre vágható és az alkalmazási terület méretéhez/alakjához igazítható. - Emeleti erkélyek vagy teraszok esetében történő alkalmazással fokozhatjuk háziállataink, tárgyaink leesésének védelmét, vagy gyermekünk biztonságát. - A szél által befújt szemét mennyisége is lecsökkenthető. - Élelmiszerrel is érintkezhet. - Jól ellenáll a vegyi anyagoknak. - Újrahasznosítható. - Tisztítása egyszerű: szivaccsal, semleges tisztítószerrel. - Kis képzelőerővel dekorációs célokra is alkalmazható.

Jellemzők

- Rögzítése: Bridfix gyorskötözővel ajánlott - Telepítési TIPP: kihelyezéséhez támrendszerre van szükség, hogy stabilitását fokozzuk. - Alkalmazható hőmérsékleti tartomány: -40°C-tól + 80°C-ig - Anyaga: UV álló HDPE, így a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll - Kialakítása: négyzet alakú hálószemek - Súly: 260 g/m2 - Spanyol gyártású termék - Garancia: 3 év - Több méretben és színben is elérhető. - Spanyol gyártású termék

NORTENE
PONTOK

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..