VISSZA

RECINGREEN S

Vakondháló, ideális megoldás vakondok ellen

A vakondok elleni védekezésnek számos módja van, de a legmegbízhatóbb megoldás mégis a vakondháló. Gyepesítés előtt fektesse le a hálót és élvezze a vakondtúrás mentes gyönyörű gyep látványát!
60 g/m2 Két irányba vágható UV Polipropilén

Előnyök

- Megfelelő telepítés esetén teljes védelem a vakondtúrások megelőzésére. - Megoldást nyújthat futballpályákon, játszótereken, golfpályákon és a kertben is a vakond gond ellen.
- Gazdaságos és végleges megoldás.
- Nem pusztítja el a vakondot, mely védett állat. - Nem befolyásolja a növények növekedését.
- Könnyen kezelhető és egyszerűen méretre vágható, ezáltal növények utólagos telepítése is lehetséges kertünkben. - Gyepesítés előtt a földbe helyezve megakadályozza a vakond felszínre jutását. - Vegyszermentes és költséghatékony megoldás. - A háló vágása függőlegesen és vízszintesen is lehetséges.
- Optimális szemméret és szakítószilárdság. - A rövidebb tekercshossz miatt kisebb területekre optimális, a kisebb tekercssúly miatt könnyebben kezelhető, telepítés során szélsőséges időjárási viszonyok között (erős szél) is megfelelően viselkedik erős tartásának köszönhetően.
- A piac kiemelkedő tapasztalati múlttal rendelkező vakondháló minőségét és megbízhatóságát az elmúlt 10 évben több, mint 13 millió m2 (2700 focipálya területű) reklamáció nélkül eladott háló támasztja alá.

Jellemzők

- Anyaga: PP - Színe: fekete - Súlya: 60 g/m2 - Névleges szemméret: 15x22 mm - UV álló: igen - Élettartam: min. 25 év - Európai gyártású termék. - Telepítési TIPP: rögzítéséhez FIXSOL ill. SPIKE leszúró tüskék alkalmazását ajánljuk, 50 cm-enként. A vakondháló telepítését követően ügyelni kell az alkalmazott
gyepszellőztetés mélységére.

Videó

NORTENE
PONTOK

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..