VISSZA

MICROTEX

Rugalmas és erős talajtakaró

Talajtakaróink széles kínálatából egyedi, rugalmas anyagával tűnik ki. Ideális megoldás a talajtakarásra, a különböző rétegek elválasztására (föld, kavics) és a gyomnövekedés megakadályozására.
Vízáteresztő Polietilén

Előnyök

- Nagyon ellenálló és rugalmas. - Megtartja a nedvességet a növények gyökerénél, ugyanakkor vízáteresztő. - Használatával csökkenthetjük az öntözés gyakoriságát és a gyomirtószerek használatát. - Meggátolja a gyomosodást. - Az intenzív gyomosodási időszakban jelentős munkát, ezáltal időt spórolhatunk vele.
- A mikro-méhsejt szerkezet jó víz- és tápanyagáramlást tesz lehetővé. - Egyöntetű mikroperforálásának köszönhetően ötvözi a fóliák és a textíliák előnyös tulajdonságait. - Fekete színe nagymértékben elnyeli a napsugarakat, így növeli a talaj hőmérsékletét, ugyanakkor csökkenti az éjszakai hővesztést. - Könnyű súlya miatt egyszerűen telepíthető: fektessük le az adott területre, rögzítsük széleit leszúró tüskékkel pl. SPIKE, FIXSOL és egy éles kés segítségével metszünk ki egy X alakot, ahova beültethetjük az adott növényünket.

Jellemzők

- Anyaga: PE (polietilén) - Színe: fekete - Mérete: 1,4x5 m - Súlya: 40 g/m2

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

2014511

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..