VISSZA

VERTICAL TROPIC

Zöldfal trópusi növényekkel

Zöldítse egyszerűen és gondmentesen otthonát a Nortene új, exkluzív kollekciójával. Legyen szó fürdőszobáról vagy teraszról, a Vertical termékek mindenhol megállják helyüket. Vághatóságának köszönhetően kisebb helyeken is jól alkalmazható. Nem igényel ápolást, így gondmentesen élvezheti a dekorfal által nyújtott természetes hatást.

A fenntartható tipp

A mesterséges függőleges kertek nem okoznak fenntartási költségeket. A legjobb az, hogy nem kell öntözni, átültetni, vagy vegyszereket használni a kártevők és betegségek megelőzésére.

Előnyök

- Természetes hatású zöldfal trópusi növényekkel. - Hálós rácshoz rögzített szintetikus levelek. - Az egységek egymáshoz illesztve összefüggő felületet alkotnak, de a 25x25 cm-es darabok egyszerűen szét is szedhetők. - A részek külön-külön, kisebb darabokban is a dekoráció részévé válhatnak. - Az egységek speciális rögzítőkkel kapcsolódnak egymásba. - Szükség esetén a műanyag alap ollóval is könnyen vágható. - Alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt. - UV álló polietilén, mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll.

Jellemzők

- Anyaga: polietilén - UV stabilizált: igen - Teljes mérete: 1 x 1 m - Egységek mérete: 25x25 cm - Súlya: 3450 g - Garancia: 5 év

A csomagolás újrahasznosítási utasításai

közösségi médiák

Videó

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

2017259

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..