VISSZA

FLAXHEMP

100%-ban természetes talajtakaró

Környezettudatos és 100% -ban biológiailag lebomló megoldást keres magaságyásához vagy veteményeséhez? A FLAXHEMP természetes talajtakaró gyakorlatilag nem igényel karbantartást, és tartóssága miatt nem kell bajlódni a felesleges locsolással.
Készült Franciaországban 500 g/m2 Kerülje a gyomnövekedést Lebomló Vízáteresztő

A fenntartható tipp

A természetes talajtakaró kiválóan alkalmas városi termesztésre, mivel természetes környezeti feltételek mellett lebomlik. Ezenkívül, miközben lebomlik, további tápanyagokkal látja el az aljzatot, ideális a termesztéshez.

Előnyök

- Növeli a talaj hőmérsékletét, ezzel elősegíti a növények növekedését. - Meggátolja a gyomosodást. - Az intenzív gyomosodási időszakban jelentős munkát, ezáltal időt spórolhatunk vele. - Használatával mérsékelhető a felszín gyors kiszáradása, így kevesebb öntözésre lesz szükség. - Ökológiai és innovatív megoldás a kertünk és a bolygónk számára is. - 100%-ban biológilag lebomlómegoldást nyújt. - Nem igényel karbantartást. - Vízáteresztő. - Fokozatos bomlásának köszönhetően semmilyen hulladék nem keletkezik. - Tökéletes megoldás egynyári kultúrákhoz vagy áthidaló időszakokra (pl.: fás dísznövények tövéhez a végleges takarás kialakításáig.) - A környezettudatos termesztés egyik alapvető szereplője lehet. - Használata egyszerű: fektessük le az adott területre, rögzítsük széleit leszúró tüskékkel pl. SPIKE, FIXSOL és egy éles kés segítségével metszünk ki egy X alakot, ahova beültethetjük az adott növényünket. - EU-ban gyártott termék.

Jellemzők

- Anyaga: 70% kender, 30% len, nemszőtt textila - Mérete: 0,49x3 m - Súlya: 500 gr/ m² - Várható lebomlási idő: 12 hónap

közösségi médiák

NORTENE
PONTOK

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..