Vissza a listához

 • 20
  Dekoráció / szerint : Nortene

  KERTI ÚTMUTATÓ - KARÁCSONYI KÜLÖNKIADÁS

  KERTI ÚTMUTATÓ - KARÁCSONYI KÜLÖNKIADÁS

  A decemberről sok minden az eszünkbe jut: család, ünnepi lakomák, szabadság, díszek és… a kert! Mert ugye a terasz, a veranda vagy az erkély nem csak nyáron nyújt menedéket. Olvassa el kerti útmutatónk decemberi számát, a Karácsonyi Különkiadást! Garantáljuk, hogy utána majd be se akar menni!

   

  És lőn világosság!

  Mi lenne a karácsonnyal fények nélkül? Fényfüzérek, lampionok, dekorációs fények… a megvilágítás kulcsszerepet játszik az ünnepi légkör megteremtésében, és kültereink szépítésében.

  Készíthetünk velük „fényjárdát”, vagy feldíszíthetjük fáinkat és cserjéinket. A lehetőségeknek csak kreativitásunk szab határt. S mint mindig, válasszunk most is természetbarát, napelemes lámpákat, amelyek tiszta energiával működnek! Ha vannak gyerekek a háznál, használatuk biztonságosabb is a számukra, mint például a gyertyáé.

   

   

  Nem a méret a lényeg:

  Kicsi az erkélye, és nem fér rá túl sok karácsonyi dísz? Semmi probléma! A kisebb helyiségekre is van megoldás: koszorú, fali karácsonyfa, feldíszített zöldfalak… Fából, égőkből, gömbökből készült díszek… Ezek helytakarékos megoldások, ráadásul egy zöldfal optikailag is nagyobbá varázsolja az erkélyt – arról nem is beszélve, hogy milyen szépek!

   

   

  Készítsünk saját dekorációt!

  Nincs is kreatívabb ünnep a karácsonynál. Kézzel készített díszítőelemekkel személyessé tehetjük az ajándékcsomagolásokat, üdvözlőlapokat és otthonunk dekorációját. Mi is kreatívkodtunk egy kicsit, és új életre keltettük maradék természetes talajtakarónkat, és kaspót készítettünk belőle mikulásvirágjaink számára. Szalag helyett raffiával kötöttük meg. Egyedi, és 5 perc az egész!

  Ha könnyen megy az ajándékkészítés, próbálja ki az adventi naptárat! Egy kis fa, juta kötél és néhány fenyőág. Nagyon egyszerű, és hihetetlenül dekoratív.

  A kellemes fogadtatás legbiztosabb eszköze a szép kültér. A hagyományos fenyődísz és koszorú mellett számos egyéb megoldás létezik, amelyek ünnepi köntösbe bújtathatjuk a ház környékét.  Reméljük, megjött hozzá a kedve!

   

   

Archívum