VISSZA

SUNNET KIT

Szőtt árnyékoló háló

Az erősödő napsugárzás miatt egyre elterjedtebb a pihenő tereink árnyékolása, mely egyik trendi módja a napvitorla. Nemcsak a nap, de az eső ellen is véd. Szeles területekre is ajánljuk.
90% ÁRNYÉKOLÓ HATÁS 10 év garancia 200 g/m2 UV Nagy sűrűségű polietilén Inox

Előnyök

- Az erősített széleknek és a sarkokban kialakított rozsdamentes gyűrűknek köszönhetően könnyen felszerelhető. - Szőtt anyaga átengedi a vizet és a levegőt is, ezért szeles területek árnyékolásához is megfelelő. - Ajánlott feszesen és kissé ferdén felhelyezni, hogy ne maradjon meg rajta az esővíz és a falevelek. (minimum 30 ° -os szögben). - Könnyű és egyszerű telepítés: Rögzítse a kötelet a szövet minden sarkának gyűrűire, húzza meg, majd rögzítse a másik végét a tartó szerkezetre vagy akár fákra. - Nagy vihar közeledtével ill. télen érdemes beszedni.

Jellemzők

- Anyaga: HDPE, mely UV álló, így a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. - Anyag súlya: 200 g/m² - Árnyékoló hatás: 90% - Szőtt anyaga átengedi a vizet és a levegőt is, ezért szeles területek árnyékolásához is megfelelő. - A napvitorlák háromszög és négyszög formában rendelhetőek. - Több színben és méretben kapható. - A kiszerelés sarkonként 1 darab fehér HDPE, 1,5 méter hosszúságú zsinórt tartalmaz.

Videó

szűrés az alábbiak szerint
Szín

Megnevezés
TRIANGULAR SQUARED

Magasság
3 m 4 m 3.6 m 5 m

Hossz
3 m 3.6 m 5 m 4 m

Csomagolás (egység / doboz)
6 4 10
Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..