VISSZA

SUNNET KIT POLYESTER

Napvitorla

Az erősödő napsugárzás miatt egyre elterjedtebb a pihenő tereink árnyékolása, mely egyik trendi módja a napvitorla. Nemcsak a nap, de az eső ellen is véd.

Előnyök

- Az erősített széleknek és a sarkokban kialakított rozsdamentes gyűrűknek köszönhetően könnyen felszerelhető. - Ajánlott feszesen és kissé ferdén felhelyezni, hogy ne maradjon meg rajta az esővíz és a falevelek. (minimum 30 ° -os szögben). - Könnyű és egyszerű telepítés: Rögzítse a kötelet a szövet minden sarkának gyűrűire, húzza meg, majd rögzítse a másik végét a tartó szerkezetre vagy akár fákra. A sarkok közül legalább az egyiknek alacsonyabbnak kell lennie, mint a többi, hogy az eső ne halmozódjon fel a napvitorlában. - Nagy vihar közeledtével ill. télen érdemes beszedni.

Jellemzők

- Anyaga: PE, mely UV álló, így a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. - A viaszos, átlátszó bevonatnak köszönhetően vízálló. - Anyag súlya: 165g/m² - A fény 10% -át ereszti át. - A napvitorlák háromszög és négyszög formában rendelhetőek. - Több színben és méretben kapható. - A kiszerelés sarkonként 1 darab fehér HDPE, 1,5 méter hosszúságú zsinórt tartalmaz.

A csomagolás újrahasznosítási utasításai

Videó

szűrés az alábbiak szerint
Szín

Megnevezés
TRIANGULAR SQUARED

Magasság
3 m 4 m 3.6 m 5 m

Hossz
3.6 m 5 m 4 m 3 m

Szélesség
3 m
Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..