VISSZA

HIVERTEX

Nem szőtt textília növényeink fagykár elleni védelmére

A Hivertex segítségével nem kell féltenie érzékeny növényeit, cserjéit a zord téli időjárástól. Gyors és egyszerű telepítésével leveszi a felesleges terhet válláról.
45 g/m2 UV Légáteresztő Hőtartó Polipropilén

Előnyök

- Megóvja a törékeny, hidegre érzékeny növényeket és cserjéket a hideg, a szél és a jég ellen. - A szövet átereszti a fényt, a vizet és a levegőt. - Könnyen kezelhető tekercsben kapható: bontsa ki és vágja könnyedén méretre! - UV-kezelt, így több télen át újra felhasználható. - Az alatta kialakuló mikroklíma megtartja a felgyülemlett hőt. - Lég- és vízáteresztő, így a betakart növények nem fognak kiszáradni. - Megszűri a fényt, azaz üvegházként viselkedik. - Segítségével a kinti hőmérsékletnél 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet lehet teremteni a növények körül. - A szövettel nem csak a növényeket, de a növényeken fakadó rügyeket is meg lehet védeni a faggyal szemben. - A téli időszakban a növényeket érdemes fagymentes helyre vinni, ahol az átteleltetéshez kitűnő kiegészítő védelmet nyújthat a takaró.

Jellemzők

- Anyag: PP (polipropilén) - Színe: fehér - Mérete: 1x10 m - Súlya: 45 g/m2 - UV álló: igen - Fontos kiemelni, hogy az átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. - Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

2015417

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..