VISSZA

MAXIZIP

Cipzáros átteleltető zsák

A tél közeledtével fontos, hogy felkészüljünk a havazásra és a fagyra, mely károsíthatja értékes növényeinket. Használja ezt a kiváló téli átteleltető szövetet, mely megtartja az alatta felgyülemlett hőt, fény és légáteresztő, valamit a kényelmesebb felhelyezés és öntözés érdekében cipzárral és behúzóval ellátott.

Előnyök

- Az egyszerűbb kezelhetőség érdekében több cipzárral is ellátott: lent vízszintesen két irányba, illetve felfelé egy cipzár - A cipzárak segítségével könnyen és gyorsan megöntözhetjük a növényeinket. - A termék 1/3-nál behúzó található, mely a növény méretéhez optimalizált rögzítésben lehet a segítségünkre. - UV kezelt, ezért több télen át használható. - Lég- és vízáteresztő, így a betakart növények nem fognak kiszáradni. - Megszűri a fényt, azaz üvegházként viselkedik. - Segítségével a kinti hőmérsékletnél 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet lehet teremteni a növények körül. - A szövettel nem csak a növényeket, de a növényeken fakadó rügyeket is meg lehet védeni a faggyal szemben.

Jellemzők

- Anyaga: PP (polipropilén) - Színe: fehér - Mérete: Ø0,5 x 2 m - Súlya: 100 g/m² - Rajta található kiegészítők: cipzár és behúzó zsinór - UV álló: igen - Fontos kiemelni, hogy átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. - Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

A csomagolás újrahasznosítási utasításai

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

2009648

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..