VISSZA

MAXIFLEECE

Átteleltető takaró

A tél közeledtével fontos, hogy felkészüljünk a havazásra és a fagyra, mely károsíthatja értékes növényeinket. A MAXIFLEECE átteleltető takaró tökéletes védelmet biztosít nagyméretű cserepes növényei számára, mivel kialakításának köszönhetően nem csak a növényhez illeszkedik, de az edényhez is, melyben tároljuk, hiszen azok különböző védelmet igényelnek.
60 g/m2 80 g/m2 UV Légáteresztő Hőtartó Polipropilén

Előnyök

- 2 az 1-ben átteleltető takaró, mivel két különböző vastagságú nem szőtt textíliából áll: 60 g-os a felső része és 80 g-os az alsó része. - A termék 1/3-nál behúzó található, mely a növény méretéhez optimalizált rögzítésben lehet a segítségünkre. - Tökéletes védelem a törékeny, érzékeny növények és cserjék számára a hideg, a szél és jégeső ellen. - Lég- és vízáteresztő, így a betakart növények nem fognak kiszáradni. - Megszűri a fényt, azaz üvegházként viselkedik. - Segítségével a kinti hőmérsékletnél 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet lehet teremteni a növények körül. - A szövettel nemcsak a növényeket, de a növényeken fakadó rügyeket is meg lehet védeni a faggyal szemben. - UV kezelt, ezért több télen át használható

Jellemzők

- Anyaga: PP (polipropilén) - Színe: fehér és barna - Mérete: 2x2,1 m - Súlya: 60 +80 g/m² - UV álló: igen - Kiszerelés: 2 takaró/csomag - Fontos kiemelni, hogy átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. - Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

2011556

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..