VISSZA

OUATEX

Dupla vastagságú átteleltető takaró

Tökéletes védelem a törékeny, érzékeny növények és cserjék számára a hideg, a szél és jégeső ellen. A hagyományos átteleltetőkkel ellentétben ez a kettős vastagságú takaró még koncentráltabb védelmet biztosít növényei számára.
85 g/m2 UV Polipropilén Poliészter

Előnyök

- Megóvja a törékeny, hidegre érzékeny növényeket és cserjéket a hideg, a szél és a jég ellen. - Könnyen kezelhető tekercsben kapható: bontsa ki és vágja könnyedén méretre! - UV-kezelt, így több télen át újra felhasználható. - Az alatta kialakuló mikroklíma megtartja a felgyülemlett hőt. - Lég- és vízáteresztő, így a betakart növények nem fognak kiszáradni. - Megszűri a fényt, azaz üvegházként viselkedik. - Segítségével a kinti hőmérsékletnél 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet lehet teremteni a növények körül. - A szövettel nem csak a növényeket, de a növényeken fakadó rügyeket is meg lehet védeni a faggyal szemben. - A téli időszakban a növényeket érdemes fagymentes helyre vinni, ahol az átteleltetéshez kitűnő kiegészítő védelmet nyújthat a takaró.

Jellemzők

- Anyaga: Felső rétege 30 g-os PP nem szőtt textil, bélése 55 g-os poliészter szövet. - Színe: zöld-fehér - Mérete: 1x10 m - Súlya: Súlya: 85 g/m² - UV álló: igen - Fontos kiemelni, hogy az átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. - Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

110704

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..