VISSZA

HIVERSAC

Átteleltető növénytakaró zsákok

A tél közeledtével fontos, hogy felkészüljünk a havazásra és a fagyra, mely károsíthatja értékes növényeinket. Használja ezt a kiváló téli átteleltető szövetet, mely megtartja az alatta felgyülemlett hőt.A HIVERSAC ideális megoldás cserepes vagy dézsás növények átteleltetésére, mivel megtartja az alatta felgyülemlett hőt.
30 g/m2 50 g/m2 UV Légáteresztő Hőtartó Polipropilén

Előnyök

- Az átteleltető takarók használatával óvhatjuk növényeink lombját, törzsét, konténeres növények esetén a gyökerét is. - Ideálisak cserepes növényekhez. - UV-kezelt, így több télen át újra felhasználható. - Az alatta kialakuló mikroklíma megtartja a felgyülemlett hőt. - Lég- és vízáteresztő, így a betakart növények nem fognak kiszáradni. - Megszűri a fényt, azaz üvegházként viselkedik. - Segítségével a kinti hőmérsékletnél 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet lehet teremteni a növények körül. - A szövettel nem csak a növényeket, de a növényeken fakadó rügyeket is meg lehet védeni a faggyal szemben. - A téli időszakban a növényeket érdemes fagymentes helyre vinni, ahol az átteleltetéshez kitűnő kiegészítő védelmet nyújthat a takaró.

Jellemzők

- Anyaga: PP (polipropilén) - Színe: fehér, - Mérete: Ø 1,25 x 1,8 m - Súlya: 30g/m² - UV álló: igen - Kiszerelés: 3 db zsák/csomag - Fontos kiemelni, hogy az átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. - Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

110036

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..