VISSZA

NATURESAC

Juta átteleltető zsákok

A tél közeledtével fontos, hogy felkészüljünk a havazásra és a fagyra, mely károsíthatja értékes növényeinket. Használja ezt a kiváló természetes anyagból készült, környezettudatos téli átteleltető zsákot, mely megtartja az alatta felgyülemlett hőt, ezzel biztosítva növényei téli védelmét!
300 g/m2 Légáteresztő Hőtartó Lebomló

Előnyök

- Biológiailag 100%-osan lebomló, juta szövetből készült. - Hatékony védelmet nyújt a téli időszakban. - Szinte minden növénytípushoz alkalmazható. - Megfelelő védelmet biztosít a kerti növények számára, segítségével a kinti hőmérsékletnél 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet lehet teremteni a növények körül. - Megóvja a növényeket, növénytörzset a hidegtől, széltől és a hótól. - Egyszerűen felhelyezhető és levehető. - Hőtartó és légáteresztő. - Fenntartható, környezetbarát termék.

Jellemzők

- Anyaga: JU (juta) - Színe: natúr - Mérete: 1x1,1 m - Súlya: 300 g/m2 - Fontos kiemelni, hogy átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. - Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

110029

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..