VISSZA

HIVERSCRATCH

Áttelelő növénytakaró öntapadó szalaggal

A tél közeledtével fontos, hogy felkészüljünk a havazásra és a fagyra, mely károsíthatja értékes növényeinket. Használja ezt a tépőzárral ellátott, kiváló téli átteleltető szövetet, mely megtartja az alatta felgyülemlett hőt.

Előnyök

- Tökéletes védelem a törékeny, érzékeny növények és cserjék számára a hideg, a szél és jégeső ellen. - A tépőzár segítségével könnyen és gyorsan megöntözhetjük a növényeinket. - UV-kezelt, így több télen át újra felhasználható. - Gyors és egyszerű a telepítése, az alján lévő zsinór lehetővé teszi a növénytakaró behúzását. - Az alatta kialakuló mikroklíma megtartja a felgyülemlett hőt. - Lég- és vízáteresztő, így a betakart növények nem fognak kiszáradni. - Megszűri a fényt, azaz üvegházként viselkedik. - Segítségével a kinti hőmérsékletnél 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet lehet teremteni a növények körül. - A szövettel nem csak a növényeket, de a növényeken fakadó rügyeket is meg lehet védeni a faggyal szemben.

Jellemzők

- Anyaga: PP (polipropilén) - Színe: fehér - Mérete: Ø 1,25 x 1,8 m - Súlya: 50 g/m2 - UV álló: igen - Rajta található kiegészítők: tépőzár és behúzó zsinór - Kiszerelés: 2 zsák/csomag - Fontos kiemelni, hogy átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. - Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

A csomagolás újrahasznosítási utasításai

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

5095237

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..