VISSZA

TEXANET

Szőtt árnyékoló háló rögzítő hurkokkal

Alakítsa ki intim kültéri környezetét egyszerűen és gyorsan felszerelhető belátáskorlátozónkkal. Különleges szövésének köszönhetően sokunk kedvence. Tökéletes megoldás telkek, lakóterek, játszóterek, kertek, sportpályák vagy építési telkek elkorlátozására.
120 g/m2 Ollóval vágható egy irányba UV Légáteresztő Nagy sűrűségű polietilén

Előnyök

- Kerítésre és erkélykorlátra is rögzíthetjük - Korlátozza a belátást és megőrzi a magánszféránk nyugalmát - Felszerelése a gomblyukaknak köszönhetően még egyszerűbb és gyorsabb - Függőleges irányban könnyedén vágható, vágás után sem bomlik - Felfogja a szelet, de egyben légáteresztő is

Jellemzők

- Rögzítés: FIXATEX kapoccsal vagy az adott típusú korlát kerítésnek megfelelően Bridfix, Fixing cord rögzítőkkel is lehetséges minimum 50 cm-enkénti sűrűséggel, függőleges és vízszintes irányban is. - Rögzítési tipp: szeles területen való felszerelés során érdemes sűrűbben rögzíteni, a még tartósabb eredmény érdekében. - Anyaga: UV álló HDPE, mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll, jó szakítószilárdságú.
- Több méretben is elérhető. - Garancia: 4 év TELEPÍTÉSI TIPP:
Szükséges mennyiség az ajánlott rögzítőkből:
1,5 x 10 m - Fixatex (20) + Bridfix (50) - 7 csomag + 2 csomag
2 x 10 m - Fixatex (20) + Bridfix (50) - 9 csomag + 3 csomag
1,5 x 50 m - Fixatex (20) + Bridfix (50) - 31 csomag + 9 csomag
2 x 50 m - Fixatex (300) + Bridfix (50) - 3 csomag + 11 csomag Szeles területen érdemes sűrűbben rögzíteni a belátáskorlátozót a biztosabb tartás érdekében. Javasoljuk, hogy a rögzítőket karóhoz, oszlophoz vagy merev támasztékhoz, például erkélykorláthoz vagy hálóhoz rögzítse. A belátáskorlátozók nem kerítés helyettesítők, használatukhoz azonos magasságú támrendszer szükséges.

A csomagolás újrahasznosítási utasításai

Használati útmutatók

szűrés az alábbiak szerint
Szín

Magasság
2 m 1.5 m 1 m 1.2 m 1.8 m 0.9 m 3 m

Hossz
3 m 50 m 5 m 10 m 25 m

Legkedveltebb termékek

Szűrés

NORTENE
PONTOK

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..