VISSZA

HAVANA

Dekoratív, szőtt árnyékoló háló

Egyedi, letisztult, dekoratív és praktikus, ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban jellemezni ezt a szőtt árnyékoló hálót. Ha szeretné elrejteni teraszát vagy kertjét a kíváncsi szemek elől, és egy igényes környezetben élvezni a jól megérdemelt szabadidejét családjával vagy barátaival, akkor ez a belátáskorlátozó tökéletes megoldást nyújt Önnek.
85%-90%-os belátáskorlátozó hatás 4 év garancia 180 g/m2 Ollóval vágható egy irányba UV Légáteresztő ERŐSÍTETT KARIKA Nagy sűrűségű polietilén

Előnyök

- Alul és felül kialakított gomblyukak segítségével könnyen rögzíthető kerítésre vagy erkélykorlátra. - Felszerelése a 4 sarkában elhelyezett réz fűzőlyukaknak köszönhetően még egyszerűbb és gyorsabb. - Egyedi és igényes környezetet teremt kertjében, teraszán. - Ollóval függőleges irányban könnyedén vágható, vágás után nem foszlik. - Ha nem szeretnénk levágni, akkor visszahajtva is rögzíthető. - Minimálisra csökkenti a szél erejét és a szálló por mennyiségét, valamint a gyomok levegőben történő terjedését. - Tisztítása egyszerű: használjon szivacsot vagy semleges tisztítószert.

Jellemzők

- Rögzítés: SNUGGERS + FIXING CORD vagy BRIDFIX kötözőinkkel - Anyaga: UV álló HDPE, mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll, jó szakítószilárdságú - Több színben és méretben is elérhető! - Súly: 185 g/m² - Garancia: 4 év TELEPÍTÉSI TIPP:
Szükséges mennyiség az ajánlott rögzítőből:
1 x 5 m - Fixing cord + Bridfix (50) - 1 csomag + 1 csomag
1,5 x 5 m - Fixing cord + Bridfix (50) - 1 csomag + 1 csomag Szeles területen érdemes sűrűbben rögzíteni a belátáskorlátozót a biztosabb tartás érdekében. Javasoljuk, hogy a rögzítőket karóhoz, oszlophoz vagy merev támasztékhoz, például erkélykorláthoz vagy hálóhoz rögzítse. A belátáskorlátozók nem kerítés helyettesítők, használatukhoz azonos magasságú támrendszer szükséges.

Használati útmutatók

NORTENE
PONTOK

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..