VISSZA

SUPRATEX

Kiváló minőségű, szőtt árnyékoló háló

Teremtse meg igazi privát szféráját és zárja ki teljes mértékben a külvilágot kertjéből, teraszáról! Használja ezt a modern, kétoldalas, sűrűn szőtt hálót és 100 %, hogy nem fognak belátni a kíváncsiskodók!
100%-os belátáskorlátozó hatás 8 év garancia 230 g/m2 Ollóval vágható egy irányba UV Légáteresztő Nagy sűrűségű polietilén

Előnyök

- Az alul és felül kialakított gomblyukak segítségével a felszerelés még egyszerűbb és gyorsabb.
- Könnyen rögzíthető kerítésre. - Intim környezetet biztosít kertjében, udvarán. - Minimálisra csökkenti a szél erejét és a szálló por mennyiségét, valamint a gyomok levegőben történő terjedését is korlátozza. - Függőleges irányban könnyedén vágható, vágás után sem bomlik.

Jellemzők

- Rögzítés: FIXATEX kapoccsal és FIXCANE rögzítővel vagy az adott típusú korlát kerítésnek megfelelően Bridfix, Fixing cord rögzítőkkel is lehetséges minimum 50 cm-enkénti sűrűséggel, függőleges és vízszintes irányban is. - Rögzítési tipp: alsó és felső rögzítésnél használhatunk FIXING CORD tűt és zsineget a még esztétikusabb végeredmény eléréséhez - Anyaga: UV álló HDPE, mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll, jó szakítószilárdságú
- Kétrétegű, egyik oldalán sötétzöld, a másik oldalán fekete színű.
- Több méretben is elérhető. - Garancia: 8 év TELEPÍTÉSI TIPP:
Szükséges mennyiség az ajánlott rögzítőből:
2 x 10 m - Fixcane (26) - 5 csomag
2 x 50 m - Fixcane (26) - 20 csomag
1,5 x 5 m - Fixcane (26) - 2 csomag
1,5 x 50 m - Fixcane (26) - 16 csomag Szeles területen érdemes sűrűbben rögzíteni a belátáskorlátozót a biztosabb tartás érdekében. Javasoljuk, hogy a rögzítőket karóhoz, oszlophoz vagy merev támasztékhoz, például erkélykorláthoz vagy hálóhoz rögzítse. A belátáskorlátozók nem kerítés helyettesítők, használatukhoz azonos magasságú támrendszer szükséges.

NORTENE
PONTOK

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..