VISSZA

FENCY WICK

Szintetikus nád belátáskorlátozó

Teremtsen természetes hangulatot erkélyén, teraszán vagy akár kertjében egy tartós és higiénikus megoldással! Ez a szintetikus nádkerítés modern megjelenésével, letisztultságával járul hozzá az Ön privát szférájának és nyugalmának megteremtéséhez.
85%-90%-os belátáskorlátozó hatás 3 év garancia 1300 g/m2 csipesz UV Légáteresztő Polipropilén + polietilén

Előnyök

- A Fency Wick-et a természetes termékek inspirálták. - Az üreges szálak miatt súlya kicsi, ezért egyszerűen és könnyen telepíthető. - Tökéletes helyettesítője a természetes nádkerítéseknek. - A horganyzott acélhuzal kiváló tartást ad a terméknek. - Természetes jellege a kevert színeknek köszönhető, így minden környezethez jól illeszkedik. - Csípőfogóval vízszintes és függőleges irányban is könnyedén vágható. - Felfogja a szelet, de egyben légáteresztő is. - Tisztítása egyszerű: szivaccsal, semleges tisztítószerrel. - Hosszú élettartamú, nem igényel karbantartást. - Tulajdonságai miatt ideális tengerparti és a tóparti helyekre, vagy a medencék mellé, mert nemcsak a szelet fogja fel, hanem a nemkívánatos tekinteteket is kiszűri.

Jellemzők

- Rögzítés: FIXCANE rögzítővel függőleges és vízszintes irányban is 50 cm-enként a stabil kerítésen, korláton - Rögzítési TIPP: szeles területen való felszerelés során érdemes sűrűbben rögzíteni, kb. 30 cm-enként - Anyaga és kialakítása: UV álló PE (polietilén) és PP (polipropilén), mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. A szintetikus nádszálak horganyzott acélhuzallal vannak összefűzve. - Több színben és méretben is elérhető. - Garancia: 3 év - Súlya: 1300 g/m² TELEPÍTÉSI TIPP:
Szükséges mennyiség az ajánlott rögzítőből:
1 x 3 m - Fixcane (26) - 1 csomag
1,5 x 3 m - Fixcane (26) - 2 csomag
2 x 3 m - Fixcane (26) - 2 csomag Szeles területen érdemes sűrűbben rögzíteni a belátáskorlátozót a biztosabb tartás érdekében. Javasoljuk, hogy a rögzítőket karóhoz, oszlophoz vagy merev támasztékhoz, például erkélykorláthoz vagy hálóhoz rögzítse. A belátáskorlátozók nem kerítés helyettesítők, használatukhoz azonos magasságú támrendszer szükséges.

Videó

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..