VISSZA

PLASTICANE

Félovális profilú műanyag nád

Ismerje meg ezt a közkedvelt műanyag nád belátáskorlátozónkat! Segítségével boldogan használhatja egyedi kivitelezésű kertjét, teraszát, mely szélvédett, különleges helyszíne lehet a családi és baráti életnek!
85%-90%-os belátáskorlátozó hatás 900 g/m2 Ollóval vágható egy irányba UV Légáteresztő 17 mm méretű Polivinil-klorid

Előnyök

- A megfelelő felszereléssel több évig egységes és lestisztult látványban gyönyörködhet s egyben kerítése/ korlátja átláthatósága is megszűnik. - Természetes nádkerítés hatását kelti, de nagyobb ellenállósággal rendelkezik. - Függőleges irányban könnyedén vágható, és a PE szálak összefűzését vagy összeragasztását követően vágás után sem bomlik tovább. - Felfogja a szelet, de egyben légáteresztő is. - Tisztítása egyszerű: szivaccsal, semleges tisztítószerrel.

Jellemzők

- Rögzítés: FIXCANE rögzítővel függőleges és vízszintes irányban is 30 cm-enként a stabil kerítésen, korláton. - Rögzítési TIPP: szeles területen való felszerelés során érdemes sűrűbben rögzíteni, kb. 20 cm-enként. Kizárólag meglévő, fix kerítésre ajánljuk olyan magasságban, hogy a nád ne lógjon túl a kerítésen. - Felszerelési TIPP: kevés felesleg esetén ne vágja el a szálakat, helyette a a végekből megmaradt fölösleges anyagot hajtsa vissza. - Anyaga és kialakítása: UV álló PVC, mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. A 17 mm széles, félovális profilú műnád szálak, PA fonallal összefűzve. - Több színben és méretben is elérhető. - Súlya: 900 g/m² TELEPÍTÉSI TIPP: Szükséges mennyiség az ajánlott rögzítőből: 1 x 3 m - Fixcane (26) - 2 csomag 1,5 x 3 m - Fixcane (26) - 3 csomag 2 x 3 m - Fixcane (26) - 4 csomag Szeles területen érdemes sűrűbben rögzíteni a belátáskorlátozót a biztosabb tartás érdekében. Javasoljuk, hogy a rögzítőket karóhoz, oszlophoz vagy merev támasztékhoz, például erkélykorláthoz vagy hálóhoz rögzítse. A belátáskorlátozók nem kerítés helyettesítők, használatukhoz azonos magasságú támrendszer szükséges.

Használati útmutatók

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..