VISSZA

STYLIA

Árnyékoló háló, nyomott növény díszítéssel

Gondozás mentes kertet szeretne balkonra? Lehetséges, csak egy egyoldalon festett, növénymintás árnyékoló kell hozzá! A STYLIA segítségével gyorsan és egyszerűen varázsolhat maga köré egy rózsakertet, vagy akár egy bambusz ligetet, és ezzel egyidőben még a kíváncsi tekintetek elől is eltakarhatja kertjét vagy teraszát.
85%-90%-os belátáskorlátozó hatás 460 gr/m2 Ollóval vágható egy irányba UV Légáteresztő ERŐSÍTETT KARIKA PES + PVC

Előnyök

- Könnyű felszerelni és leszerelni a réz fűzőlyukaknak köszönhetően. - Egyedi megjelenést kölcsönöz teraszának. - Magas minőségű nyomtatás, természetes hatás. - Ollóval függőleges irányban könnyedén vágható, vágás után nem foszlik. - Felfogja a szelet, de egyben légáteresztő is. - Tisztítása egyszerű: szivaccsal, semleges tisztítószerrel.

Jellemzők

- Rögzítés: SNUGGERS vagy BRIDFIX gumikötözővel, az előre kialakított fűzőlyukaknál - Rögzítési TIPP: ha nem akarjuk levágni, visszahajtva is rögzíthetjük - Anyaga: UV sugárzás ellen védett, PVC bevonatú poliészter szálak, mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll - Súly: 460 g/m2 - Garancia: 6 év TELEPÍTÉSI TIPP:
Szükséges mennyiség az ajánlott rögzítőből:
1 x 3 m - Snugger (20) - 1 csomag Javasoljuk, hogy a rögzítőket karóhoz, oszlophoz vagy merev támasztékhoz, például erkélykorláthoz vagy hálóhoz rögzítse. A belátáskorlátozók nem kerítés helyettesítők, használatukhoz azonos magasságú támrendszer szükséges.

NORTENE
PONTOK

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..