VISSZA

PRIVATEX

Szintetikus pálmaháncs

Ezzel a pálmaháncsra emlékeztető belátáskorlátozóval két legyet üthet egy csapásra. MIÉRT? Mert segítségével egyszerűen adhat egy teljesen új megjelenést kerítésének és a bámészkodó pillantásokat is kizárhatja kertjéből..
100%-os belátáskorlátozó hatás 4 év garancia 230 g/m2 Két irányba vágható UV Légáteresztő Nagy sűrűségű polietilén

Előnyök

- Könnyedén felszerelhető - Teraszon, erkélyen és kerítésen egyaránt használható. - Használatával gyorsan és egyszerűen teremthet egyedi és szép környezetet. - Ollóval vízszintes irányban könnyen vágható. - Minimálisra csökkenti a szél erejét és a szálló por mennyiségét, valamint a gyomok levegőben történő terjedését. - Szintetikus anyagának köszönhetően, tartós megoldást biztosít.

Jellemzők

- Rögzítés: FIXCANE vagy BRIDFIX rögzítővel függőleges és vízszintes irányban is 50 cm-enként a stabil kerítésen, korláton. Vízszintes rögzítésnél igényes megjelenést érhet el Fixing Cord rögzítővel is. - Felszerelési tipp: ha a tekercs mérete hosszabb, mint maga a korlát vagy kerítés, akkor ne vágja le a fölösleget, hanem a tekercs végét tekerje fel vagy hajtsa vissza. - Anyaga: UV álló HDPE, mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. - Több méretben is elérhető! - Garancia: 4 év - Súlya: 230 g/m² TELEPÍTÉSI TIPP:
Szükséges mennyiség az ajánlott rögzítőkből:
1 x 3 m - Fixcane (26) - 1 csomag vagy Bridfix (50) - 1 csomag 1,5 x 3 m - Fixcane (26) - 2 csomag vagy Bridfix (50) - 1 csomag Szeles területen érdemes sűrűbben rögzíteni a belátáskorlátozót a biztosabb tartás érdekében. Javasoljuk, hogy a rögzítőket karóhoz, oszlophoz vagy merev támasztékhoz, például erkélykorláthoz vagy hálóhoz rögzítse. A belátáskorlátozók nem kerítés helyettesítők, használatukhoz azonos magasságú támrendszer szükséges.

Használati útmutatók

NORTENE
PONTOK

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..