VISSZA

PLASTICANE OVAL

Ovális profilú műanyag nád.

Ismerje meg ezt a közkedvelt műanyag nád kerítésünket! Segítségével boldogan használhatja egyedi kivitelezésű kertjét, teraszát, mely szélvédett, különleges helyszíne lehet a családi és baráti életben!
85%-90%-os belátáskorlátozó hatás 1300 g/m2 Ollóval vágható egy irányba UV Légáteresztő 13 mm méretű Polivinil-klorid

Előnyök

Természetes nádkerítések helyettesítőjeként ajánljuk ezt a belátáskorlátozót. A nádak üregesek, ezáltal a termék könnyű. Hosszú élettartamú, nem igényel karbantartást. Felfogja a szelet, de egyben légáteresztő is.

Jellemzők

Könnyen felszerelhető, méretre szabható ovális profilú műnád. Rögzítse megfelelő színű FIXCANE rögzítővel 50 cm-enként függőleges és vízszintes irányban is! 13 mm széles, ovális profilú műanyag nád (PVC), PA fonallal összefűzve. Vágás esetén a PA szálakat összefűzve vagy összeragasztva nem bomlik tovább. Pici felesleg esetén visszahajtva is rögzíthetjük. UV álló, így a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll, 1 év garanciát biztosítunk, csomagolás: tekercsben.

TELEPÍTÉSI TIPP:
Ajánlott rögzítők telepítése magasság szerint:
1,00m - 4 db.
1,50m - 5 db.
2,00m- 6 db.

Ismételje meg a rögzítők felhelyezését 30 cm-enként.
Szeles területeken csökkentse a rögzítési pontok közti távolságot a biztosabb tartás érdekében.

Javasoljuk, hogy a rögzítőket karóhoz, oszlophoz vagy merev támasztékhoz, például erkélykorláthoz rögzítse, például erkélykorláthoz rögzítse.agy merev hálóhoz rögzítse.

Használati útmutatók

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..