VISSZA

EVERLY

Dekoratív, modern árnyékoló háló erkélyekre és teraszokra

Minimalista stílusú erkélyéhez vagy teraszához árnyékolót keres? Fontos, hogy modern és letisztult képet mutasson a felhelyezett belátáskorlátozó, de ne is engedje megmutatni otthonát a kíváncsi tekinteteknek? Amennyiben igen, akkor a megoldás ebben fémes szürke árnyékolóban rejtőzik.
85%-90%-os belátáskorlátozó hatás 6 év garancia 600 g/m2 Két irányba vágható UV Légáteresztő ERŐSÍTETT KARIKA PES + PVC

Előnyök

- Könnyű felszerelni és leszerelni a rögzítő fűzőlyukaknak köszönhetően - A fémes szürke szín nagyon modern és jól mutat bármilyen teraszon és erkélyen. - Ollóval függőleges irányban könnyedén vágható, vágás után nem foszlik. - Felfogja a szelet, de egyben légáteresztő is. - Tisztítása egyszerű: szivaccsal, semleges tisztítószerrel.

Jellemzők

- Rögzítés: SNUGGERS gumikötözővel - Anyaga: UV sugárzás ellen védett, PVC bevonatú poliészter szálak, mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll - Súly: 600 g/m2 - Garancia: 6 év TELEPÍTÉSI TIPP:
Szükséges mennyiség az ajánlott rögzítőből:
1 x 5 m - Snugger (20) - 2 csomag Javasoljuk, hogy a rögzítőket karóhoz, oszlophoz vagy merev támasztékhoz, például erkélykorláthoz vagy hálóhoz rögzítse. A belátáskorlátozók nem kerítés helyettesítők, használatukhoz azonos magasságú támrendszer szükséges.

Videó

Használati útmutatók

NORTENE
PONTOK

Helyszűrő

174022

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..