VISSZA

CAMPOVERT

Maximális takarást biztosító mesterséges sövény

Sövényt szeretne, azonban se ideje se kedve a velejáró munkához? Van megoldás! Mesterséges sövénnyel gyorsan érheti el a mindenki számára áhított zöldellő sövény látványát és persze a 100%-os takarást is. Felszerelését követően pedig a plusz gondozási feladatokról is elfeledkezhet.
100%-os belátáskorlátozó hatás 5 év garancia 40 szál/m csipesz UV Légáteresztő Polivinil-klorid

Előnyök

- Könnyen felszerelhető - Kellemes zöld színe bármilyen környezethez jól illeszkedik. - Színtartó, nem igényel karbantartást: nem kell vágni, öntözni, nincsenek lehullott levelek. - Csípőfogóval vízszintes és függőleges irányban is könnyedén vágható. -Minimálisra csökkenti a szél erejét és a szálló por mennyiségét, valamint a gyomok levegőben történő terjedését. - Felfogja a szelet, ezáltal védettebbé tesszük vele az elkerített területet.

Jellemzők

- Rögzítés: TWISTER FIX rögzítővel függőleges és vízszintes irányban is 50 cm-enként a stabil kerítésen, korláton - Anyaga: UV álló PVC + Fém (40 fémszál/m), mely a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll - Garancia: 5 év - Több méretben is elérhető. TELEPÍTÉSI TIPP:
Szükséges mennyiség az ajánlott rögzítőből:
1 x 3 m - Twister Fix (200) - 1 csomag
1,5 x 3 m - Twister Fix (200) - 1 csomag
2 x 3 m - Twister Fix (200) - 1 csomag Szeles területen érdemes sűrűbben rögzíteni a belátáskorlátozót a biztosabb tartás érdekében. Javasoljuk, hogy a rögzítőket karóhoz, oszlophoz vagy merev támasztékhoz, például erkélykorláthoz vagy hálóhoz rögzítse. A belátáskorlátozók nem kerítés helyettesítők, használatukhoz azonos magasságú támrendszer szükséges.

Videó

Használati útmutatók

NORTENE
PONTOK

Helyezzen ide
Hozzáadás a kedvencekhez

A kívánt terméket vagy viszonteladót húzza át a szövegtől balra található üres területre..

Kedvenceit az „Ön kedvenc termékei” oldalon, vagy ismételten a szívre kattintva találja meg..